Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

lørdag den 5. juni 2010

Ung dansker slår sig løs i Seaworld

I Seaworld for anden gang. Fordi, en billet nu engang pænt og uden ekstra beregning blev forvandlet til to, når man spurgte.

En god ide. Spørg mig, og jeg vil hævde, at Seaworld slår Disneys mere befolkede parker i begrebet hygge. Der er ligeså mange shows. Knap så mange forlystelser, og mange flere dyr, hvad der gør forskellen.

Mest morede Andrea sig måske. Vi kom først ved halv fem-tiden. Belært af erfaring. På det tidspunkt er både varmen og antallet af besøgende aftagende. Som opvarmning til det afsluttende fyrværkeri klokken 22 fes en ivrig herre rundt til dansevenlige rytmer og satte gang i publikum.
Vi sad næsten helt op på tribunen. Ganske langt borte fra festens midte. Hvilket dog ikke bremsede Andrea. Plads til at danse var der ikke foran stolen, så hun løb helt op bagest på tribunen for at slå sig løs. Skulle gerne fremgå nogenlunde af vedhæftede video.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar