Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

torsdag den 3. juni 2010

Da lynet slog ned i Magic Kingdom

Du kan spare dig selv for en del anstrengelser ved at stå tidligt op og være på pletten en halv time før, parkerne officielt åbner klokken 9.

Sådan står der i "Turen går til Florida". Så vi fulgte selvfølgelig rådet, da vi besøgte Disney World (Hollywood Studios) FØRSTE gang.

Nu skal jeg ikke kunne sige, hvem der har skrevet rejseguiden, men oplevet på egen og ikke mindst børnenes krop er der noget han/hun har misforstået. For allerede fra morgenstunden er solen stærk, og den bliver kun stærkere jo nærmere man kommer på middag og timerne, der følger. Man tror det næppe, men vores børn har krævet at komme hjem efter blot halvanden time i de(n) forlystelsespark(er), de ellers havde udset til at være rejsens højdepunkt. Simpelt hen af den grund at de ikke kunne udholde varmen.

De fem foreslår i stedet at komme om eftermiddagen, hvor solen er aftagende. Parkerne lukker først klokken 22, så når man som os har billet til fem dage når man om ikke det hele, så dog det der står højest i børnenes hoveder. Til gengæld løber man risikoen for "evakuering". For når uvejret sætter ind i Orlando, er der virkelig tale om uvejr. Og det tager amerikanerne alvorligt. Som i aftes i Magic Kingdom hvor hoben af besøgende styrtede mod indgangen, da den første regndråbe kun lige var faldet, og vi andre nød en pludselig forfriskende brise. Som dansker virkede reaktionen en smule hysterisk. Men kort efter var parken så godt som rømmet og himlen et flammende lyshav. Og så var det tid til også at tage hjem for De fem.

Dagens kommentar:
Mads ved godt, at man ikke må prutte på en restaurant. Alligevel lister han en lille en ud af slagsen. Den er lydløs, men han undlader ikke at gøre opmærksom på sin "ugerning". Øjeblikket efter sker det samme, hvorefter han udbryder: To prutter. Det er min lykkedag!


Mor og far foreslog en middagslur inden afgang, men Mads og Andrea var ikke trætte og fastholder, at de heller ikke sov i bilen:-)


Vågen igen og på vej mod nye oplevelser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar