Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

lørdag den 19. juni 2010

Hos Embera-indianerne

2 kommentarer:

  1. Der er måske en der er begyndt at savne sine jævnaldrende lidt?! ;o) I oplever sørme da så meget! Glæder os til at høre mere, når I kommer hjem :o)

    SvarSlet
  2. Det var helt fantastisk at opleve Mads og Andrea i leg med indianerne. Hjemme fra Danmark var de fast besluttet på, at det kun skulle være en endagstur, og sådan blev det. Men som man kan hører på videoklippet, ender Mads med at udtrykke ønske om at overnatte, men Andrea vil bo ved indianerne altid. Sidstnævnte har endvidere proklameret, at hun har så meget legetøj på værelset hjemme i Hald Ege, at der næsten ikke er plads mere, så hun donerer gerne en hel del til de søde indianerpiger.

    SvarSlet