Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

søndag den 6. juni 2010

Shopping & swimming

Hawaiskjorte nummer to til far, baseballtrøjer til drengene og lyserøde klipklapper til lillesøster. Poserne var fulde, da vi efter et par timer forlod Wal-Mart. Ser man bort fra priserne (lavere) og størrelsen på Supermarkedet var oplevelsen dog ikke meget anderledes end den velkendte i Bilka Viborg. Far ville hurtigst muligt ud igen, ungerne plagede og mor skulle liiige......

Eftermiddagen i poolen var også som så mange gange før. Mor var Haj Laj, Mads var Fiski6 og Andrea Fiski4. Emil dykkede og forbandede endnu engang, at svømmefødderne var for små og at dykkermasken tog vand ind. Må finde en velassorteret sportsforretning til vores næste fælles shoppingtur. Og nå ja, far var fotograf. Han er ikke så meget for vand, men foretrækker en kold øl.

Dagens kommentar:
En bikini består af to dele. Det ved Andrea godt: badebukser og brysterbukser.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar