Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

onsdag den 23. juni 2010

Et dyrisk indblik

Vi er blevet vækket af papegøjer ved morgengry, har set aber og dovendyr svinge sig i trætoppene (førstnævnte i hurtigere tempo end sidstnævnte). Store som små har har dyrene beriget vores rejse. Det gælder også slangen, som uventet dukkede op i pool-paradiset, og natsværmeren som forvildede sig ned i håndvasken og blev offer for medlidenhedsdrab. Udført af mor på opfordring af Emil. ALLE dyr oplevet i fri natur, nogle tillige indfanget af kameralinsen. Hver og én udforsket med interesse af De Fem. Også dyr som hjemme ville blive betegnet som kryb.


Den var alle steder - storken a la The States. Spankulerende rundt i haven til "vores" hus i Orlando og i Sea World ditto. Ganske upåvirket af kamera, menneskemængde og plask fra poolen. Ikke underligt at den pryder de indledende sider i "Turen går til Florida".


Vi kender egernet fra haven hjemme i Hald Ege. Men aldrig har vi mødt dem i så stort og tamt antal som i vores første uger i Orlando. Her mæsker et eksemplar af slagsen sig med vanilleis i Sea World. Andrea venter på at give en krammer.


Vores YNDLINGSkæledyr. Det har fulgt os på hele rejsen i varierende størrelse og antal. Mest afholdt under vores ophold på Isla Bastimentos, Panama, hvor den færdedes hjemmevant på vægge og under sengene i vores bungalow.


Først troede mor, at det var en glaskugle, som hun havde fundet på den paradisiske ø omkring en times sejltur fra Isla Bastimentos. Ved nærmere eftersyn viste det sig imidlertid at være et langt mere interessant (og sjældent) fund, som åbenbarede sig på stranden, efter at mor, Emil og Mads havde forceret regnskoven på fælles eventyrlig hånd. Nemlig et æg lagt af den fredede havskildpadde.


Hjemme ville børn (og formentlig også mor og far) været løbet skrigende bort. Men når man befinder sig i postkort-skøn natur er krabber på forunderlig vis mere end tålt. Her fotograferet på en stor træstamme liggende i vandet. Emil, Mads, Andrea og mor vovede sågar at kravle op på træstammen for at posere mellem krabbekløer. Det fotografiske bevis forevises på opfordring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar