Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

mandag den 7. juni 2010

Sådan kan man også spise

Hvad skal man egentlig spise, når klokken nærmer sig spisetid, og man ikke har en shit spis-bart i køleskabet? Hvis man da ikke har lyst til at få "morgenmad" to gange samme dag.

Så hvorfor ikke opfylde et længe næret ønsket hos visse af familiens medlemmer om at besøge verdens største McDonalds. Den ligger i Orlando, og det var ikke nogen større omvej efter at have besøgt Kennedy Space Center (herom senere). Vi parkerede, gik ud, låste bilen, gik de få skridt hen til indgangen, åbnede døren og trådte ind på en anden planet.

Glem alt om rumskibe, rumraketter, rumfærger og hvad NASA ellers kan finde på. Tag på verdens største Mc D. Jeg havde det i hvert fald sådan, at det kan godt være, at det var et lille skridt at træde ind i fastfood-paradiset. Men - og det er oprigtigt sagt - så var det alligevel et stort skridt.

Dalgårds Tivoli og hvad de ellers hedder. Jo, de bimler, bumler og rumler. Men med ét blev de overtrumfet af herlighederne i det største af de største Mc D. Måske bare min sjæl i det øjeblik ikke var gearet til den slags festligheder. Jeg var ved at gå i sort, da jeg skulle jonglere med fem bestillinger i køen og måtte gentage mig to gange foran den unge herre, som i det mindste ikke tilbød at supersize os.

Det var første, og det var sidste gang, vi var der. Men nu kan børnene komme hjem at sige, at vi var der. Og det skal man sikkert ikke undervurdere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar