Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

fredag den 11. juni 2010

Hilsen fra rummet

Hvor er vi små. Det lyder som en kliché. Ikke desto mindre er det den følelse som et besøg hos Kennedy Space Center efterlader. I hvert fald hos voksne. Andrea og Mads forstod ikke, hvad der blev sagt, og så fænger et 3D-indblik i astronauters forberedelse til og færden i rummet ikke. Heller ikke selv om filmen vises på verdens største og bedste biograflærred. Each of them is a hero, lød det med amerikansk selvforherligelse. Men man er tilbøjelig til at give dem ret.


Kennedy Space Center er et gigantisk område, hvor man som besøgende fragtes rundt i bus.


Once it landed on the Moon. Really!!


Et stort og længe ventet øjeblik. Mads og Andrea rører ved månen.


Nok er rummet stort - ufatteligt stort - men astronauterne selv må tage til takke med minimum space. Og så må man håbe, at de ikke er pilfingre. Skulle jeg ikke lige prøve, hvad den der dims er til? Nej vel!

3 kommentarer:

  1. A small step for a dane, bur a big step for people from Viborg

    SvarSlet
  2. Når man ser på den der klump sammenkrøllet sølvpapir, der angiveligt skulle være landet på månen engang, fristes man til at tro, skeptikerne har ret - mon ikke det i virkeligheden var Nevadas ørken, de kørte go-cart i... ;-)

    SvarSlet
  3. Noget i den stil tænkte jeg også, Rikke. Men Henrik fastholder, at akkurat dette monstrum i sin fulde (eller begrænsede) form er landet på månen. Once. Og fatter har som bekendt altid ret. Om ikke andet må jeg indrømme, at det stadig er i stand til at svæve, i hvert fald til loftshøjde.
    KH Susanne

    SvarSlet