Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

tirsdag den 8. juni 2010

Breaking news


Så dukkede slangen op i paradiset. Helt ovre ved den ene side af poolen forsøgte den at gemme sig. Emil spottede den her til morgen. Glat og glinsende var den svær at indfange, og der skulle flere forsøg til, inden det lykkedes husets ypperste slangefanger (Emil) at få udyret bragt til ro oppe i nettet.

Derefter et par hurtige skridt over til døren afløst af et perfekt kast med nettet, hvorefter slangen landede i behagelig nærhed af naboen. I første omgang bevægede den sig ikke. Siden konstaterede vi, at den ikke var afgået ved døden. Lykkeligvis er ingen så mærket af situationen, at det afholder nogen fra at hoppe i poolen.
Posted by Picasa

1 kommentar:

  1. Sidste nyt. Poolmanden, der tilfældigvis kom forbi, sagde, at der MULIGVIS var tale om en farlig slange - så PU PU HA.

    SvarSlet