Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

søndag den 13. juni 2010

Strandsild med tilbehør








Med en fortid som Miamis Miss Susanna ved danske Susanne, hvad fotografen efterspørger.


Så kom de til stranden

Søndag i Miami. Nogle vågner tidligere end andre. Mads og jeg var de morgenfriske. En seddel blev stukket ind under døren til Emil, Andrea og Susanne om, at vi gik nTilføj billedeed og spiste morgenmad.


Og en halv time senere end seddel om, at vi havde spist morgenmad. Nå, men afsted så nogenlunde tidligt kom vi da. 10.30 var klokken, da vi morgenfriske satte kursen mod Sun Life Stadium. Stedet, hvor diverse mega-big og sikkert også mega-fun events har fundet sted. Super Bowl osv. Emil ville se. Helst så tæt på som muligt. Men negeren i buret ved indgangen sagde nej, og vi måtte nøjes med billeder på afstand.


Derefter et forsøg på dæmpe fruens akuet oåstående indkøbs-feber ved et besøg i det tilstødende Wall-Mart.


Snart skulle bilen afleveres, men et besøg på Miami Beach skulle nås. Vi kørte, og vi nåede rækken af de overraskende flotte skyskrabere. Bygget for efterhånden mange år siden og bygget helt ned til stranden.


Et sted kostede en forret omkring 500 kroner. Vi fornøjede os på en noget mere nøjsom mexicansk restaurant, inden vi svedige i varmen skridtede ned til stranden. Egentlig bare for at se. Men så snart de så, ville de ud.


Ud der, hvor man bliver våd og ikke kan blive tør igen, hvis man ikke har skiftetøj med. Skidt put. De så ud til at more sig.


Strandsilden med tilbehør.

2 kommentarer:

  1. Piiiiiift! Kæft en babe, du er gift med, Henrik.

    SvarSlet
  2. Jep og yes - og en meget indkobslysten af slagsen vel at bemraerke.

    SvarSlet