Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

lørdag den 5. juni 2010

Hjemvendt fra indkøbstur

2 kommentarer:

  1. Dramatisk indlæg! Vi noterer os, at Henrik både nægter at give penge til de fattige og køber billige børnearbejder-producerede skjorter. Tsk, tsk... ;-)

    Ser ud til at være en god tur. Dejligt at kunne følge lidt med på sidelinjen - men betyder det så, at vi ikke bliver inviteret til lysbilledshow senere?!?

    KH Rikke, som nu har gravet gammel g-mail koder frem for endelig at kunne kommentere...

    SvarSlet
  2. Kære bloglæser. Rikke du er desværre uforvarende blevet ramt af en lille misforståelse, som skyldes, at Susanne i et flygtigt øjeblik kom til at forveksle fattige børn med velnærede amerikanske skoleelever, der havde taget opstilling foran indkøbscentret Publix med det formål at bønfalde uskyldige forbipasserende om penge til en sommerlejr (summercamp).

    Med hensyn til skjorten har du sikkert ret. Dårlig samvittighed fik jeg i samme øjeblik, jeg betalte for den.

    Men den var og er så lækker.

    SvarSlet