Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

lørdag den 5. juni 2010

Mads har det for varmt

At komme i Disney. Inden vi tog afsted, stod det højt i Mads' hoved. Efter tre Disney-ture og to Seaworld-besøg er han kommet dertil, hvor han hellere vil blive hjemme og svale sig i poolen. Ikke fordi, attraktionerne keder ham. Det er varmen. Han døjer, og han døjer meget. For ikke at sige pines.

Han kan ganske enkelt ikke klare at spadsere flere timer rundt i heden. Hvor der er aircondition øjner han at komme ind. - Skal vi ikke snart hjem. Der var vel ikke en gang gået end time, inden han udtrykte ønsket i Magic Kingdom.
Han er blevet udstyret med en batteridrevet blæser, som foruden at blæse luft også kan sende vanddråber i ansigtet på én. Smart, men ikke smart nok til indre, hvad der virkelig plager ham.

Vi kom hjem sent hjem lørdag aften, næsten 23 var klokken efter køreturen oppe fra Seaworld og hermed til Davenport. Emil kan klare alt og mere til, mens vi må erkende, at hverken Mads eller Andrea er på toppen, hvis de drives frem på to anstrengende ture lige efter hinanden.
Derfor bliver søndagen også rolig. En tur i airconditioneret indkøbscenter kombineret med ture i poolen ad libitum. Til at klare - selv for Mads.


Billedet snyder. Mads har korte bukser på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar