Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

onsdag den 9. juni 2010

Sidste tur til Disney


På vej over vandet til Magic Kingdom for sidste gang.
Vi er netop kommet hjem igen. Klokken er et om natten. I DK syv om morgenen. Vi blev til den bitre ende. Hvilket betød klokken 23.
På vej hjem i bilen faldt Andrea i søvn, Emil ville gerne, men var tørstig og holdt sig vågen for det vand, vi købte på vejen hjem, mens Mads forekom at blive mere frisk, jo længere natten skred frem. Fordybet i Nintendo var han hurtigt hjemme.
Aftenen i Disney blev afsluttet med storstilet parade, hvorefter tusinder af gæster begav sig mod bilerne. Inden for Disneys mure ikke noget, man bare gør.
Først tager man toget. Disney har sit eget interne togsystem. Dels for at fragte gæsterne rundt til områdets hoteller. Dels for at fragte dem rundt til indgangen til parkerings-arealet, der er så stort, at det sidste stykke ud til bilerne tilbagelægges i, hvad der vel bedst kan beskrives som tog, der har hjul og kører på asfalt.
Mads og jeg stod i kø en time til Peter Pan. Turen var flot, men varede desværre kun et par minutter. Bare fortalt for at fortælle, at jeg egentlig bedst husker damen foran i køen. Ivrigt bladrede hun i bogen på størrelse med Biblen. Disney World 2010. En komplet beskrivelse af hver eneste forlystelse i de fire Disney-parker.
Vi har besøgt to - to gange hver. Magic Kingdom, som er den klassiske park og så Hollywood Studios. I Magic Kingdom har vi vel højst prøvet 20 procent af, hvad der er at prøve. Emil og jeg længtes efter en indendørs rutschebane. Men med 80 minutters ventetid selv kort før lukketid, valgte vi ikke at gøre forsøget.
Det var i øvrigt i samme område, at Andrea og Mads kunne ses i dans med Fedtmule. Særligt for den unge dame en fuldendt lykkelig stund.
Torsdag er sidste dag, inden vi fredag forlader huset og kører mod Miami, og en vemodig stund
lurer.

2 kommentarer: