Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

onsdag den 16. juni 2010

Sjæl i frigear



Mads undersøger myggenettet for huller. Bemærk at vi ingen vinduer har - og tak så mange gange for det. Nederst et billede fra sejlturen på vej du til Casa Cayuco, hvor det er værd at hæfte sig ved, at Andrea efter krisen i USA igen har lukket Alberte (bamsen) ind i varmen.

Bloggen er aflyst - sådan da
Sjælen er gået i frigear, og fyldige indlæg på bloggen derfor aflyst midlertidigt. Et par billeder er, hvad det kan blive til på en dag, hvor deltagerne i den colombianske udgave af Robinson Ekspeditionen som nærmeste naboer udvikler intriger kort herfra, mens vi efter at have udvidet begrebet siesta her sidst på eftermiddagen pønser på at lune os i vandkanten, inden et nyt overdådigt måltid venter.

1 kommentar: