Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

fredag den 28. maj 2010

Ventetid og velkommen

Those kids are just fantastic, how cute she is, you have a beautiful family. Man må sige, at vi er blevet taget vel imod i det amerikanske. Hvad skal det ikke ende med, når trætheden har fortaget sig, og vi for alvor "folder os ud"? Men børnene har været enestående hele vejen. Tænk at blive vækket tidlig morgen/sen nat efter fem timers søvn for derefter at være næsten et døgn undervejs og så stadig være forventningsfuld og i godt humør.

Dagens episode
Vi takker Käthe for lån af taske, men kunne godt have undværet kniven, som satte sikkerhedkontrollen og mor på en hård prøve. Kniven ligger nu i skraldespanden i Kastrup Lufthavn, hvorefter mor fik grønt lys til indrejse i staterne.


Morgenmad i Kastrup Lufthavn klokken 6 om morgenen.



En ønskebrønd. Mads og Andrea får en krone hver. Og lillesøster
har forstået budskabet fra storebror: Skal ønsket gå i opfyldelse,
må man ikke sige det højt, men kun inde i hovedet.



Ventetid i lufthavnen i New York. Klokken er 17 dansk tid.



Mads og far har styr på pas og billetter.


Mads har et bud på, hvordan man kan fordrive ventetiden.



Det samme har Andrea.


Ombord på flyet fra New York til Orlando. Klokken er 21 dansk tid.
Og ingen grund til panik. Flyet er plastret godt sammen.

1 kommentar:

  1. Great! We are so happy to hear that you are well in the United States of America. Lots of greetings from your danish relatives - The Linde Larsen family.

    SvarSlet