Mexico, Costa Rica eller??? Luksusliv eller ferie med humanitært indhold?



Hvor går turen hen, når målet er DRØMMEREJSEN? For far, mor og børn. Med oplevelser ud over det sædvanlige og indsigt i en verden fjern fra tilværelsen med villa, stationcar og trampolin i haven.



At finde svaret har i sig selv været en drømmenes rejse. Nu venter den virkelige af slagsen. Beslutningen er truffet. Turen går til USA og Panama. Og du er velkommen til at tage med!

søndag den 30. maj 2010

For megen bimlen

Findes der en universitets-uddannelse i betjening af elektroniske apparater, lader jeg mig gerne indskrive.
Dog med det forbehold, at jeg næppe vil bestå på den nominerede tid.

Fem fjernsyn, (tre toiletter, som dog ikke kræver elektronisk kunnen), fire dvd-afspillere og i dette øjeblik telefonen, der bimler og tilsyneladende kun fordi, den er ved at lade op.

Selv er jeg ved at koge over af al denne bimlen og mest fra alarmen. Ikke den til huset, som heldigvis ikke er gået i gang med tilfølgende opkald fra alarmcentral og afsigelse af hemmelig kode samt i værste fald hidkaldelse af sheriffen. Men alarmen ud til poolen.
Argumentet er, at den er til børnenens bedste - men kunne man tilføje, også en måde at skaffe nye kunder til ørelægen.

Brug fingrene, og man kommer langt i køkkenet. Touch, touch og touch. Pandekager, pizzaer, bagte kartofter. Det er sådan set bare at vælge ved mikroovnen. Men ønsker man at bevægte sig ud over de amerikanske basisvarer, er man på røven. Jeg var i hvert fald.

Min kone løste koden med kaffemaskinen og mikroovnen. Tak for det. Ligesom det lød taknemlige støn, da det lykkedes mig at finde hjem fra Disney Studios ved tankens kraft, da GPS'en igen satte ud.
Måske på grund af hedeslag.

En "sygsom" Mads og Andrea bevægede sig på grænsen af kombineret med almindelig træthed. Gående rundt mellem amerikanske tumlinger størrelse XXXX large. Eller så store, at påfaldende mange vælger at lade sig fragte rundt på et motoriseret køretøj, når de er blevet for store.

Nå, men hård og fremragende dag i Disney. Begyndende med frit fald 13 etager ned i det skøre hotel efterfulgt af en tur i rock-rutschebanen med loop og andre spøjse elementer.

Planen var at blive der fra start til slut. 13 timer. Vi holdt fra ni til 15. Så var der udsolgt. Heldigvis har vi fire dage mere, inden billetterne er spist.

Til de interesserede kan det oplyses, at vi selv havde medbragt mad. Kold kartoffelsalat, buy one and get one for free. God ide, når det nu smagte fint. Dertil homemade chicken, flutes med og uden fyld samt en ordentlig kanonfuld nødder af diverse herkomst.

Mest bekymrende i denne stund er faktisk, hvordan Andrea koldt og kynisk har udstødt Alberte (dukke nummer ét og den eneste medbragte til USA) til fordel for "Store Mickey Mouse", som hun fik lørdag. - Jeg elsker ikke Alberte mere, griner hun fjoget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar